Chadli in topvorm: "Hoop dat ik zondag speel tegen Wales"

15 november 2014, 15:03

Nacer Chadli is bezig aan een uitstekend seizoen. De aanvaller scoorde in tien competitiewedstrijden zes keer voor Tottenham Hotspur en is bij de Londense club een belangrijke pion. De oud-speler van FC Twente hoopt ook voor België, dat morgen (zondag) speelt tegen Wales, van waarde te zijn.

Hij kreeg in de oefeninterland tegen IJsland nog rust van coach Marc Wilmots, maar begint tegen groepsleider Wales waarschijnlijk in de basis. "Ik ben altijd klaar om te spelen als de trainer me nodig heeft. Ik hoop dat ik zondag speel, maar dat weet ik nog niet", houdt de aanvaller zich in gesprek met Sporza op de vlakte.

Chadli weet dat Wales een geduchte tegenstander is. Het land gaat met zeven punten aan de leiding in de poule. "We wonnen wel van IJsland, maar we zullen zondag toch een stuk beter moeten spelen", weet hij. "Ze hebben veel individuele kwaliteiten en we moeten ze opvangen als groep. Als we goed zijn, dan winnen we die wedstrijd gewoon."

Bij Wales spelen onder meer Gareth Bale, Aaron Ramsey en Joe Allen, maar Chadli heeft geen angst. "We moeten niet kijken naar de tegenstander. We hebben veel goede spelers en zijn zeker niet bang. Als we ons spel spelen, dan moeten we winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen