Löw: "Zege op Spanje de perfecte afsluiting van het jaar"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

19 november 2014 – Duitsland zette dinsdagavond met een 1-0 overwinning op Spanje een punt achter een zeer succesvol jaar. Toni Kroos schoot de Duitsers op Spaanse bodem in de 89ste minuut naar de winst. Die Mannschaft, die afgelopen zomer in Brazilië de WK-titel wist te grijpen, heeft het jaar volgens bondscoach Joachim Löw perfect afgesloten.

Löw stelt dat het de ideale manier is om 2014 te beëindigen. "Ik denk niet dat we om een beter einde van het jaar konden vragen", zei de Duitse bondscoach na de zege op Spanje. De tacticus was tevreden over het spel van zijn ploeg. "Vooral over de aanvallende speelwijze in de tweede helft was ik te spreken. We moeten op deze manier doorgaan."

Mats Hummels en Jérôme Boateng konden hun opwachting niet maken en Löw vond het mooi om te zien dat er andere verdedigers opstonden. "We speelden vanuit de organisatie en vielen met mate aan. Spanje speelt verzorgd combinatievoetbal, waardoor we een extra man op het middenveld nodig hadden. Ik ben blij dat onze verdedigen buitengewoon goed stond."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd