Brama treft Twente: "Wordt een rare gewaarwording"

19 november 2014, 14:07

Zondag wordt een speciale dag voor Wout Brama. De speler neemt het met PEC Zwolle op tegen FC Twente, de club waar hij jarenlang de lijnen uitzette op het middenveld en afgelopen zomer vertrok. "Het zal een rare gewaarwording worden."

Brama zegt op het digitale thuis van Twente dat hij zich op zijn plek voelt in Zwolle. "Ik heb niet heel veel tijd nodig gehad om te wennen, eigenlijk had ik met een dag de weg al gevonden. PEC Zwolle is wel te vergelijken met FC Twente. Het karakter en de cultuur van de clubs zijn hetzelfde, het is alleen net allemaal wat kleiner", aldus de middenvelder, die de nodige ervaring meenam naar de bekerwinnaar. "Ik ben een van de oudere spelers en dan wordt verwacht dat je met je ervaring wat extra's brengt. Het begint natuurlijk met presteren en op dit moment speel ik nog niet. Ik ben helemaal fit en ik richt mij op de positie van defensieve middenvelder, daar ligt ook mijn kwaliteit."

Hoewel het een beladen duel is voor Brama, wordt hij nog niet zo veel aangesproken op straat. "Dat moet denk ik nog komen. Afgelopen weekend waren we vrij en vanaf maandag zijn we richting de wedstrijd van zondag gaan werken. Ik denk dat de trainer mij deze week nog wel even wat vraagt over FC Twente. Het zal een rare gewaarwording worden zondag. Ik heb meer dan vijftien jaar in het rood van FC Twente gespeeld en nu sta ik tegenover hen. Ik zal altijd een jongen van de club blijven en FC Twente in mijn hart dragen, maar ik nu speel nu voor Zwolle en wil zondag winnen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen