Nani voor even terug op Old Trafford: "Voelt als thuis"

19 november 2014, 16:06

Nani wordt dit seizoen door Manchester United uitgeleend aan Sporting Lissabon. De Portugese vleugelaanvaller keerde dinsdagavond voor even terug op Old Trafford, waar hij met de nationale ploeg van Portugal oefende tegen Argentinië. Hij koestert nog steeds warme gevoelens voor de club waarvan hij nog steeds eigendom is.

"Het is altijd mooi om een potje voetbal te spelen op Old Trafford", sprak Nani na afloop van de oefeninterland tegen MUTV. "Het geeft een geweldig gevoel om hier weer te zijn. Ik heb genoten van de wedstrijd, het voelt hier aan als mijn thuis. De meeste mensen zijn United-supporters, dat maakte me zeer blij."

De uitleenperiode doet Nani goed, geeft hij aan. "Ik voel me prima. Ik heb al eerder aangegeven dat ik meer wilde spelen. Dat gaat prima. Ik doe mijn best om er zo veel mogelijk uit te halen", zegt de Portugees, die Man United goed in de gaten blijft houden. "Uiteraard. Ik volg de club elke dag. Het gaat niet zo goed met het team, maar ik ben ervan overtuigd dat de toekomst er rooskleurig uitziet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen