Inzaghi heeft als speler mooie herinneringen aan derby

21 november 2014, 07:30   Bijgewerkt: 20 november 2014, 23:33

Filippo Inzaghi bewaart mooie herinneringen aan de Derby della Madonnina. Toen hij als speler van AC Milan voor de eerste keer tegenover stadgenoot Internazionale stond, scoorde de oud-spits twee keer en hielp i Rossoneri daarmee aan een 4-2 overwinning.

"Die goals zal ik nooit vergeten. Ik had het geluk om te mogen scoren in mijn eerste derby", weet Inzaghi nog. "En de halve finale in de Champions League van 2003 tegen Inter zal voor altijd in mijn hart blijven, net als bij elke Milanista. Deze zal ons altijd bij blijven." AC Milan versloeg Inter in de halve eindstrijd van het miljoenenbal en won vervolgens ten koste van Juventus het toernooi.

Zondag wacht Inzaghi zijn eerste Derby della Madonnina als coach van AC Milan. "Het belangrijkste dit seizoen is om onze fans blij te maken. We zouden trots zijn als dat lukt", aldus Inzaghi. Bij Inter zit Roberto Mancini komend weekend voor het eerst sinds mei 2008 in de dug-out. De oefenmeester werd vorige week aangesteld als opvolger van de ontslagen Walter Mazzarri. Inzaghi: "Ik heb hem afgelopen maandag nog ontmoet. We hebben altijd veel respect voor elkaar gehad. Zondag treffen we elkaar weer in wat een machtige derby is. Uiteraard hoop ik dat wij winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen