Karami ontbreekt bij Excelsior tegen Willem II

21 november 2014 – Khalid Karami moet passen voor de uitwedstrijd van Excelsior tegen Willem II, morgen (zaterdag) in Tilburg. De verdediger kampt met een knieblessure. Ook de al langer geblesseerde Daryl van Mieghem staat niet tot de beschikking van coach Marinus Dijkhuizen.

"Khalid doet het goed, dus vervelend dat we hem morgen moeten missen", zegt Dijkhuizen op de clubwebsite. "Daan Bovenberg vervangt hem en die heeft voldoende ervaring om dat goed in te vullen. Hij heeft afgelopen week tegen Sparta gespeeld en dat deed hij prima." Adil Auassar en Luigi Bruins waren vraagtekens, maar zij zijn inzetbaar tegen medepromovendus Willem II.

Willem II en Excelsior staan respectievelijk twaalfde en dertiende in de Eredivisie. Het verschil tussen beide teams is slechts één punt. "Twee ploegen dus die aan elkaar gewaagd zijn", denkt Dijkhuizen. "Qua speelwijze zijn wij met elkaar te vergelijken, we willen voetballen en spelen vanuit een goede organisatie. Willem II is in de zomer geduldig geweest en heeft daardoor een aantal goede en ervaren spelers binnengehaald, zoals wij dat met Gino (Coutinho, red.) en Luigi (Bruins, red.) hebben gedaan. Zij hebben ervaren jongens op de bank zitten, dat zegt wel iets over de selectie van Willem II."

"We gaan morgen naar Tilburg om te winnen. Je denkt van tevoren niet aan een gelijkspel, maar we zien morgen wel wat haalbaar is", besluit Dijkhuizen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd