Almere City stunt in Kerkrade: "Heel trots op mijn ploeg"

22 november 2014, 10:28

Almere City FC draait als een geoliede machine in de tweede periode van de Jupiler League. Vrijdag stuntte de ploeg van Fred Grim, door op bezoek bij titelkandidaat Roda JC met 1-4 te winnen. Door de zege gaat de formatie uit Flevoland alleen aan kop in de tweede periode. Trainer Fred Grim is trots op zijn manschappen na de vijfde zege op rij. 

"Dit was een geweldig affiche in de tweede periode. Voor ons was het hartstikke mooi om tegen Roda JC te spelen. De ploeg staat tweede en was een geweldige uitdaging voor ons", vertelt de oud-keeper op de clubsite. Almere City startte moeizaam in het Parkstad Limburg Stadion. "In het begin moesten we wel even wennen. We hadden onnodig balverlies, waar we normaal gesproken balvaster zijn, maar naar mate de wedstrijd vorderde ging het beter", aldus Fred Grim.

De oefenmeester zag dat de zijn team de zege overtuigend over de streep trok. "Ik moet mijn ploeg een compliment maken", vindt Grim. "We kwamen tegen tien man en vaak is dat moeilijker. Mijn ploeg is echter blijven voetballen, hield het veld breed. Heeft het positiespel gespeeld wat we graag willen en achterin stonden we ons mannetje. Ik ben dan ook heel trots op mijn ploeg."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen