Zegereeks Lyon ten einde, Monaco thuis gelijk tegen Caen

22 november 2014, 22:11   Bijgewerkt: 23 november 2014, 01:50

De zegereeks van Olympique Lyon in de Franse Ligue 1 is zaterdag op Corsica ten einde gekomen. De formatie van coach Hubert Fournier kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen SC Bastia. Lyon had de voorgaande vijf competitieduels allemaal in winst omgezet.

Lyon heeft nu 27 punten, waarmee het de derde plaats bezet in de Ligue 1. Paris Saint Germain, dat vrijdag FC Metz met 2-3 versloeg, gaat met dertig punten aan de leiding. Olympique Marseille is met 28 punten de nummer twee van Frankrijk, maar dat team komt zondag nog in actie. L'OM krijgt bezoek van Girondins Bordeaux, dat met 24 punten de vierde plek in handen heeft.

AS Monaco kwam in het eigen Stade Louis II niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen laagvlieger Caen. João Moutinho stelde pas een kwartier voor tijd het punt veilig voor de runner-up van vorig seizoen. Door een eigen goal van Emmanuel Imorou ging Monaco rusten met een 1-0 voorsprong, in het eerste kwartier van de tweede helft kwam Caen op 1-2 via Bengali-Fodé Koita en Geoffrey Kondogbia (eigen doelpunt). Monaco is met twintig punten de nummer acht van de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen