Go Ahead beleeft eenvoudige avond tegen NAC

22 november 2014, 21:21

Go Ahead Eagles heeft een vrij makkelijke overwinning geboekt op directe concurrent NAC Breda. Op de Adelaarshorst werd het 2-0 dankzij doelpunten van Jules Reimerink en Alex Schalk. Een late rode kaart voor de Brabanders betekende definitief de nederlaag. 

De Eagles stonden voorafgaand aan de ontmoeting met NAC niet in de gevarenzone, maar de vijftiende plek is geen plek die een veilig gevoel geeft. Het verschil met de bezoekers, die er slechts één plaats onderstonden, was ook maar twee punten. De ploeg van Foeke Booy behaalde een schamel punt in de laatste drie competitieduels. Een overwinning was dus meer dan welkom.

NAC gaf zich niet gewonnen en ondanks de moeilijke wedstrijd in Deventer, zag het kans om wellicht nog terug te komen. Er was immers nog tijd genoeg. Toch verdween ook het laatste sprankeltje hoop toen Mats Seuntjens tien minuten voor tijd van het veld werd gestuurd. Op aangeven van zijn assistent gaf scheidsrechter Ed Janssen direct rood wegens een trappende beweging. Seuntjens protesteerde niet en de club uit Breda wist dat het over was. Go Ahead pakt belangrijke punten in eigen huis en zet hiermee in ieder geval concurrent NAC op vijf punten afstand.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen