Juventus boekt probleemloze zege bij Braafheid en De Vrij

22 november 2014, 22:48

De interlandperiode heeft het ritme van Juventus niet verstoord. Twee weken na de superieure 7-0 overwinning op Parma won de regerend kampioen van Italië zaterdag met 0-3 in de lastige uitwedstrijd bij Lazio.

Het was niet zo dat Juventus kans op kans stapelde tegen Lazio, maar de manschappen van coach Massimiliano Allegri kwamen achterin geen moment in de problemen en hadden daardoor een makkelijke avond in het Stadio Olimpico in Rome. Bij rust stonden i Bianconeri met 0-1 voor dankzij Paul Pogba. De Franse toekomstige ster controleerde een pass van Carlos Tevez op fraaie wijze en drukte vervolgens succesvol af.

Tevez nam zelf tien minuten na de rust de 0-2 voor zijn rekening. De Argentijn scoorde vanaf de rand van het strafschopgebied. Pogba, die voor rust ook nog het houtwerk raakte, bepaalde negen minuten daarna de eindscore op 0-3. Juventus-verdediger Simone Padoin werd in de zeventigste minuut met zijn tweede gele kaart van het veld gestuurd, maar ook met een man minder stond Juventus geen Romeins gevaar toe. Bij Lazio hadden Stefan de Vrij en Edson Braafheid beide een basisplaats.

Juventus slaat door de driepunter weer een gat van drie punten naar nummer twee AS Roma. Dat team was eerder op de dag na een 1-2 zege bij Atalanta Bergamo op gelijke hoogte gekomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen