Eriksen speelt glansrol: "Mijn belangrijkste goal ooit"

25 november 2014, 17:04

Christian Eriksen krijgt met regelmaat een portie kritiek te verwerken, omdat hij er niet altijd in slaagt om zijn kwaliteiten te tentoonstellen op het veld. De Deense middenvelder kan echter terugkijken op een zeer geslaagd weekend, waarin hij zeer belangrijk was voor Tottenham Hotspur. De oud-Ajacied stond aan de basis van de gelijkmaker tegen Hull City en was daarna in de slotminuut verantwoordelijk voor de winnende 1-2.

Eriksen liet zijn vierde doelpunt aantekenen in twaalf competitiewedstrijden. In zijn debuutseizoen in de Premier League scoorde hij tien maal. Onlangs sprak de Deense voetballegende Brian Laudrup uit dat hij verwachtte dat Eriksen een moeilijk jaar zou krijgen, ondanks zijn talent. Daar was de middenvelder het mee eens. "De verwachtingen zijn hoger. Iedereen kent me nu, waardoor het dit seizoen anders is."

Het gaat de huidige jaargang met horten en stoten bij Eriksen. "Maar ik blijf altijd de ruimtes in het veld zien", zegt de Deen op de officiële clubwebsite. "Ik blijf betrokken bij veel kansen en gelukkig scoorde ik tegen Hull City een doelpunt. Dit was waarschijnlijk mijn belangrijkste goal ooit. Hopelijk blijf ik kansen krijgen. Het voelt altijd lekker om te scoren en het team daarmee te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen