'Bijtekenen is geen optie' voor begeerde Moisander

26 november 2014, 09:36

Het lijkt er steeds meer op dat Niklas Moisander in de winterstop naar een andere club verkast. De aanvoerder van Ajax heeft een aflopend contract en voor beide partijen lijkt een winters vertrek een goede optie te zijn. De Finse verdediger staat in de belangstelling van meerdere buitenlandse clubs, Ajax kan bij een vertrek nog wat aan hem verdienen.

"Bijtekenen is geen optie", liet Søren Lerby, de zaakwaarnemer van Moisander, weten aan Voetbal International. "Voor zowel Ajax als Niklas zou een transfer in de komende winterstop het beste zijn. Dit is een mooi moment in zijn carrière om de stap naar een buitenlandse topcompetitie te maken. En Ajax zou dan een transfersom kunnen incasseren. Er is belangstelling uit Duitsland, Engeland en Italië. In januari gaan we alles op een rijtje zetten", stelt de belangenbehartiger van de Fins international.

Niet alleen het contract van Moisander, maar ook de verbintenis van Tobias Sana loopt af. De uit beeld geraakte Zweed revalideert momenteel van een knieblessure, waardoor een vertrek in de winterperiode een lastig verhaal lijkt te worden. Zodoende lijkt de kans klein dat Ajax nog een transfersom voor hem kan vangen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen