Johan Cruijff heeft déjà vu: "Ajax laat het weer liggen"

26 november 2014, 14:12

Ajax deed dinsdagavond tegen Paris Saint Germain weer leuk mee in een Europese wedstrijd, maar een goed resultaat bleef wederom uit. Het was niet de eerste keer dat de Amsterdammers voetballend gezien de zaakjes aardig op orde hadden, maar uiteindelijk aan het kortste einde trokken. Johan Cruijff zag het met lede ogen aan. "Op de beslissende momenten laten ze het weer liggen."

"Als je zo goed speelt in het begin, moet je ook scoren", zegt Cruijff tegen Helden Online over de wedstrijd van Ajax in Parijs. "En dat laten ze weer na. En dan moet je aan de andere kant verdedigend geen onnodige steken laten vallen. Dus aan beide kanten maakten ze beslissende fouten, daardoor viel alles net weer verkeerd. Dat heeft in beide gevallen ook met omschakeling te maken", bromt de legendarische nummer 14.

Individuele fouten doen Ajax de das om, stelt Cruijff. "Ajax komt op 1-1, maar maakt daarna verdedigend meteen weer een fout. Mike van den Hoorn speelde helemaal niet slecht, maar bij de tweede goal had hij moeten voorkomen dat Zlatan in de verre hoek kon schieten. Dat is dan zo zonde, want dat zijn best simpele basisregels. Over die derde goal hoeven we het niet te hebben", aldus Cruijff.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen