Bosz verwacht counterend Go Ahead in jubileumduel

28 november 2014, 18:13

Voor Vitesse is er een bijzonder weekend aangebroken. De Arnhemmers spelen zaterdagavond hun 1.000ste wedstrijd in de Eredivisie. Go Ahead Eagles is dan de opponent in de Gelredome.

Duizend wedstrijden, het is niet niks. "Het is een mooie mijlpaal", zegt Vitesse-coach Peter Bosz dan ook op de officiële clubwebsite. "Met 1.000 wedstrijden in de Eredivisie kom je in een illuster rijtje te staan. Helaas heb ik zelf geen Eredivisie gespeeld met Vitesse. Het jaar dat kwam was de club net gedegradeerd", aldus de coach, die zelf 81 keer in actie kwam voor het eerste van Vitesse.

Hoewel Vitesse op papier een betere ploeg heeft dan Go Ahead, staan de Deventenaren maar één punt achter op de Arnhemse club. "Go Ahead is een ploeg die heel compact speelt. Ze proberen er via de counter uit te komen. Daar hebben ze ook echt het team voor", weet Bosz. De coach kan tot de winterstop geen beroep doen op doelman Piet Velthuizen. Kelvin Leerdam zal niet aan de aftrap staan tegen de Eagles. "Wij kiezen dit duel voor Vako. Valeri speelt goed in de kleine ruimte", doelt Bosz op Valeri Qazaishvili.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen