Napoli strijdt met Genovese ploegen om plek drie

1 december 2014, 23:01

Napoli heeft maandagavond niet kunnen overtuigen in de Italiaanse Serie A, waardoor de Partenopei voorlopig niet meer aan plaats twee hoeven te denken. De formatie van coach Rafael Benitez speelde op de valreep met 1-1 gelijk in het Stadio Lugio Ferraris van Sampdoria. Door het gelijke spel worstelen de Napolitanen met Genoa en Sampdoria om plek drie op de ranglijst.

Nadat er in het eerste uur niet al te veel gebeurd was, maakte de Braziliaan Eder na een klein uur zijn derde seizoenstreffer voor Sampdoria. Hij kreeg de bal op de rand van de zestien meter, draaide kort weg en verschalkte zijn landgenoot Rafael met een droge schuiver. Na dit doelpunt greep Benitez meteen in: verdediger Britos werd naar de kant gehaald, Dries Mertens kwam binnen de lijnen. De Belg maakte zijn rentree na een zware hersenschudding, die hij bij de nationale ploeg van België opliep.

Mertens kon niet verhelpen dat Napoli dure averij zou oplopen. Het speelde ondanks een rode kaart voor Kalidou Koulibaly en dankzij een late treffer van Duvan Zapata (kopbal) nog met 1-1 gelijk, maar Juventus (34 punten) en AS Roma (31 punten) lijken nu definitief uit het zicht geraakt voor Benitez en co. Napoli staat op 23 punten na dertien speelronden, Sampdoria staat daar één puntje achter. Genoa houdt gelijke tred met de ploeg uit Napels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen