Belgische laagvlieger krijgt 'groot budget' in winterstop

Ger
2 december 2014, 10:35

Lierse SK bezet momenteel de voorlaatste plaats in Jupiler Pro League, met evenveel punten als hekkensluiter Cercle Brugge. Voorzitter Maged Samy hoopt degradatie te kunnen voorkomen door nog wat geld over de balk te gooien.

"Ik stel een budget ter beschikking om Lierse in eerste klasse te houden. De club kan er heel goeie en ervaren spelers mee kopen voor de volgende zes maanden. Lierse mag er in de winterstop mee doen wat het wil", zegt Samy tegen het Belgische RTV. "Voor een Belgische eersteklasser is het een groot budget, zeker voor een club die laatste staat. Ons bedrijf wil namelijk niet dat Lierse straks in tweede klasse speelt."

"Maar stel dat Lierse degradeert, dan zal ik blijven vechten tot ze weer in eerste klasse staan. Laat daar geen twijfel over bestaan", aldus de Egyptenaar. "Als ik zie hoe trouw de supporters zijn en hoe zij hun ploeg in de kou tot de laatste minuut blijven steunen - terwijl Lierse het al vijf wedstrijden echt slecht deed - dan verdienen zij het dat wij blijven vechten, tot Lierse staat waar zij willen dat Lierse staat."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen