De Graafschap gaat onderuit bij Jong PSV

2 december 2014, 22:15

De Graafschap is voor de derde wedstrijd op rij niet tot winst gekomen in de Jupiler League. De Achterhoekers gingen dinsdag met 3-1 onderuit in het bezoek aan Jong PSV. Eerder wisten ze al niet te winnen van Fortuna Sittard (0-0) en Roda JC Kerkrade (1-2).

Jong PSV sloeg in het Jan Louwers Stadion toe net voor en vlak na de pauze. Jorrit Hendrix opende in de 41ste minuut de score, Rai Vloet verdubbelde vier minuten na de doelwissel de marge. De Graafschap kwam in de slotfase via Krisztopher Vida terug in de partij, maar meer dan de aansluitingstreffer zat er niet in voor de bezoekers uit Doetinchem. In blessuretijd werd het zelfs nog 3-1 voor Jong PSV, invaller Moussa Sanoh verzorgde het slotakkoord.

De Graafschap staat met 24 punten zevende in de stand, Jong PSV bezet met vier punten minder plek elf.