Duplan: "Maanden vastgehouden aan dat ene moment"

Ger
3 december 2014, 20:31

Edouard Duplan kijkt uit naar de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo. De van een zware knieblessure herstelde aanvaller van FC Utrecht kan zondag na een maandenlange afwezigheid eindelijk weer eens in actie komen in eigen stadion.

"Naar dat moment heb ik tien maanden uitgekeken. Al die maanden, als we een wedstrijd speelden, moest ik vanuit de tribune toekijken. Je wilt niet weten hoe moeilijk dat is", zegt Duplan op de website van FC Utrecht. "Ik heb dan zo veel spanning in mijn lijf. Dat ik nu weer op het veld mag staan, geeft mij heel veel vreugde. Ik heb me al die maanden vastgehouden aan dat ene moment. Aan die terugkeer in Stadion Galgenwaard. Nu is het zover. Het voelt alsof ik terug thuis kom."

De Fransman maakte afgelopen weekend op bezoek bij NAC Breda al zijn rentree. Mede door zijn doelpunt won FC Utrecht toen ruim (1-5). "Ik had zelf verwacht dat er bij die eerste goal veel door me heen zou gaan. Al die maanden revalideren, die lange, moeilijke tijd. Maar dat was niet het geval. Als ik daar nu op terugkijk, vind ik dat best apart. Ik was alleen maar bezig met dát doelpunt. Een gevoel van opluchting. Niet zozeer voor mezelf, maar wel voor de ploeg. Ik was heel blij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen