Wit-Rusland stelt Khatskevich aan als bondscoach

4 december 2014, 16:01

Wit-Rusland is in de zoektocht naar een nieuwe bondscoach uitgekomen bij Alyaksandr Khatskevich. De 41-jarige coach is aangesteld als de opvolger van Georgi Kondratiev, die het in oktober voor gezien hield vanwege de bedenkelijke prestaties. De Wit-Russische bond en de trainer hebben de intentie om drie jaar met elkaar samen te werken, maar hebben met elkaar afgesproken dat hij zal vertrekken als er geen positieve ontwikkelingen te zien zijn.

Khatskevich is een oud-speler van Dinamo Kiev, die na zijn spelerscarrière als jeugdcoach werkzaam was bij de club van Jeremain Lens. Daarna werd hij hoofdtrainer bij Dinamo Minsk. Tijdens zijn presentatie als Wit-Russische bondscoach kondigde hij aan om aanvallender te gaan spelen. Hij sluit uit dat hij met vijf verdedigers gaat spelen.

De Wit-Russen staan er niet bepaald goed voor in de EK-kwalificatiereeks. Ze staan met één punt uit vier duels gedeeld laatste in een groep met Luxemburg, Spanje, Oekraïne, Slowakije en Macedonië. Laatstgenoemde is de tegenstander in maart.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen