De Jong: "NAC team met veel goede voetballers"

5 december 2014, 17:43

SC Cambuur krijgt zaterdag in Leeuwarden visite van NAC Breda. De Brabantse tegenstander is de nummer zeventien van de ranglijst, maar volgens Cambuur-coach Henk de Jong staat de ploeg te laag gezien de kwaliteit in de selectie.

"NAC heeft een team met veel goede voetballers, maar zit in een moeilijke fase. Ze zullen er kortom vol op klappen, dus is het aan ons om minstens hetzelfde te brengen en ons eigen spel te blijven spelen. Daar ligt onze kwaliteit", zegt De Jong op de clubwebsite. "Als we winnen slaan we echt een gouden slag. Daar is iedereen binnen de club zich van bewust."

Cambuur verloor vorige week thuis van AZ. Desondanks gaat De Jong geen vrijwillige aanpassingen doen in zijn basisopstelling. "Als je verliest moet je zo weinig mogelijk veranderen. Vorige week speelden we een mindere wedstrijd, maar in de weken daarvoor hebben we het tegen bijvoorbeeld Willem II en FC Utrecht gewoon heel goed gedaan", vervolgt de oefenmeester.

De Jong kampt wel met de nodige afwezigen voor de ontmoeting met NAC. Michiel Hemmen, Mart Dijkstra, Daniël De Ridder en Furdjel Narsingh ontbreken sowieso, Erik Bakker is een vraagteken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen