FC Utrecht nog zonder Oar tegen Heracles

5 december 2014, 19:17

FC Utrecht kan zondag in de thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo nog niet beschikken over Tommy Oar. De Australiër viel vorige week tegen NAC Breda (1-5 winst) geblesseerd uit en is niet op tijd hersteld voor het treffen met de Overijsselse ploeg. Ramon Leeuwin en Danny Verbeek staan waarschijnlijk wel weer tot de beschikking van coach Robby Alflen.

Ondanks de klinkende 1-5 zege in Breda op NAC van afgelopen weekend verwacht Alflen geen eenvoudige pot tegen Heracles. "Dat is een ploeg die in goeden doen is", zegt de oefenmeester op de clubwebsite. "Onder leiding van trainer John Stegeman hebben ze vastigheid gekregen. Verdedigen doen ze compact en rondom dat sterke aanspeelpunt dat Wout Weghorst is, lopen veel handige jongens."

Alflen put wel vertrouwen uit de triomf op NAC. "Wat ik vooral knap vond, was dat we in Breda amper kansen weggaven. Zelfs de tegengoal die we kregen, ontstond eigenlijk niet uit een kans", refereert hij aan een afstandsknal van Jeffrey Sarpong. "Dat gegeven was heel positief. En de jongens hebben hun verantwoordelijkheid genomen in Breda. Dat was goed om te zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen