Arbitrage moet het flink ontgelden in Dordrecht

7 december 2014, 10:53

Bij FC Dordrecht zijn ze allerminst te spreken over het optreden van de arbitrage in de thuiswedstrijd tegen PSV. De rode lantaarndrager van de Eredivisie kwam met 1-0 voor tegen de koploper, maar moest uiteindelijk het onderspit delven: 1-3. Vanuit het hele Dordrecht-kamp klonk er luide kritiek op Dennis Higler, tegen PSV de scheidsrechter van dienst.

"Het kan echt niet meer, we zijn voor de zoveelste keer benadeeld", sprak een kokende Ernie Brandts na afloop van het zoveelste verlies van dit seizoen tegen FOX Sports. De coach van Dordrecht zag Higler in de eerste helft een strafschop geven aan PSV, wegens een handsbal van Funso Ojo. "Even later kreeg Wijnaldum de bal bij PSV ook op zijn hand, maar floot hij niet", foeterde Brandts.

In het tweede bedrijf moest verdediger Ilias Haddad inrukken met zijn tweede gele kaart. "Dat deed hij pas tien seconden na het appelleren van De Jong", bromde Brandts. Haddad was zelf ook niet te spreken over zijn rode prent en benadrukt dat het niet de eerste keer is dat de bescheiden Dordtenaren benadeeld worden door de arbitrage. "Wij zijn een kleine club, wij worden steeds benadeeld. Dat gebeurde tegen Ajax, Feyenoord en FC Utrecht ook al. Ongelooflijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen