Depay wil meer laten zien: "Ik wil de beste zijn"

7 december 2014, 13:37   Bijgewerkt: 7 december 2014, 13:58

Het was zaterdag, in de uitwedstrijd van PSV tegen FC Dordrecht (1-3 winst), niet bepaald de avond van Memphis Depay. De vleugelaanvaller, dit seizoen de smaakmaker van de Eindhovenaren, miste een strafschop, zag meerdere acties mislukken, liep tegen een onnodige gele kaart aan en werd per slot van rekening naar de kant gehaald door Phillip Cocu.

Depay leek in Dordrecht tegen zichzelf te voetballen. "Ik ben blij met de drie punten, maar voor mezelf heb ik geen lekkere wedstrijd gespeeld", liet de Oranje-international na afloop van de wedstrijd optekenen door De Telegraaf. Hij beseft dat het beter moet en stelt zichzelf hoge doelen. "Ik wil de beste zijn van PSV, van Nederland en tot de beste spelers van de wereld gaan behoren. Ik weet dat ik daarvoor meer moet laten zien."

Toch laat de sterkhouder van PSV zich, ondanks een mindere fase, niet van de wijs brengen. "Het loopt even niet lekker, maar ik ga mezelf niet aanpraten dat ik uit vorm ben. Trouwens, ik hoef niet in vorm te zijn om doelpunten te kunnen maken, dat heb ik al laten zien", benadrukt Depay.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen