Braafheid dreigt twee maanden buitenspel te staan

8 december 2014, 17:55

Edson Braafheid heeft een flinke domper te verwerken gekregen. De vleugelverdediger van Lazio Roma lijkt voor minstens twee maanden uitgeschakeld te zijn, vanwege de knieblessure die hij in de Serie A-wedstrijd tegen Parma (1-2 zege) opliep. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Braafheid werd maandagochtend onderworpen aan een MRI en op basis hiervan concludeerde de medische staf van Lazio dat de Nederlander met een fikse knieblessure kampt. Vanwege schade aan zijn meniscus lijkt hij pas in februari volgend jaar weer in actie kunnen komen. Een flinke streep door de rekening voor de Romeinen, omdat verdedigers Michaël Ciani en Pereirinha ook al in de lappenmand zitten.

Via Twitter liet Lazio weten de kwetsuur van Braafheid te betreuren. Het steunt de Nederlander met de volgende woorden: "We wachten op het gebied Edson. Sterker terug dan voorheen!". Een leuk gebaar, hoewel het niet helemaal lekker vertaald is.

De 31-jarige Braafheid werd afgelopen zomer op transfervrije basis door Lazio aangetrokken. De 10-voudig international van Oranje veroverde na een stroeve start een basisplaats bij de nummer vijf van de Serie A.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen