Carroll: "West Ham kan 'all the way' gaan in Premier League"

9 december 2014, 08:49

Naast Southampton is West Ham United voorlopig de verrassing van het seizoen in Engeland. De ploeg uit Londen won afgelopen weekend met 3-1 van Swansea City en stond na dat resultaat even op de derde plaats. Inmiddels is West Ham weer gepasseerd door Manchester United en staat het op de vierde stek.

De goede resultaten heeft West Ham mede te danken aan spits Andy Carroll, die eindelijk verlost lijkt te zijn van blessures. De euforie van de oud-speler van Liverpool kent geen grenzen en in Engelse media laat hij weten zeer optimistisch te zijn over de rest van dit seizoen. "We hebben een geweldige selectie. En nu we zo hoog staan, kan ik me niet voorstellen dat we het ineens uit handen geven. Deze ploeg kan 'all the way' gaan."

Carroll durft zelfs voorzichtig te praten over een eventueel kampioenschap in de Premier League. "We hebben een goed team en een geweldige manager, die iedereen op een fantastische manier weet te begeleiden. Ik denk dat we ons plafond nog lang niet bereikt hebben. We kunnen doorstoten naar de absolute top."

De komende competitieduels van West Ham zijn tegen Sunderland, Leicester City en Chelsea.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen