Koch hoopt eindelijk op debuut voor PSV: "Ben er klaar voor"

10 december 2014, 13:42

Het is al bijna drie jaar geleden dat Menno Koch voor het eerst mee mocht trainen met het eerste elftal van PSV, maar sindsdien bleef een officieel debuut uit. De centrale verdediger hoopt dat het er donderdag eindelijk van komt, als de Eindhovenaren in de Europa League tegen Dinamo Moskou spelen.

Voor PSV staat tegen Dinamo niets meer op het spel, het is al zeker van de volgende ronde, wat de kans groot maakt dat coach Phillip Cocu speeltijd zal gunnen aan spelers als Koch. De verdediger wacht af, zegt hij tegen het Eindhovens Dagblad. "Het is aan de trainer om te bepalen wie hij wil opstellen of laten spelen, maar natuurlijk ben ik er klaar voor. Ik hoop er wel op, door omstandigheden kwam het debuut er eerder niet van."

Hoewel een doorbraak in het eerste elftal dus nog uitgebleven is, kan Koch (20) zijn contract bij PSV verlengen. Of hij zijn handtekening gaat zetten onder een langere verbintenis, wil de verdediger niet zeggen. "Dat laat ik aan mijn zaakwaarnemer over, hij zorgt ervoor dat ik me op het voetbal kan concentreren."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen