APOEL-coach: "Na openingsgoal verdween mentale kracht"

11 december 2014, 10:34

APOEL Nicosia kwam er woensdagavond totaal niet aan te pas in de Amsterdam ArenA. De Cyprioten werden met 4-0 afgedroogd door Ajax, dat zodoende door ging naar de Europa League. Voor APOEL zit het Europese avontuur erop. Coach Giorgos Donis berust in de eliminatie. "Het waren allemaal goede tegenstanders, waarmee wij onszelf niet kunnen meten."

"Ik wil mijn spelers bedanken voor de prestaties van de zomer tot op dit moment", sprak Donis afloop van de zeperd in Amsterdam. "We hebben geweldige dingen meegemaakt. We zullen de goede en slechte ervaringen evalueren. Hopelijk kunnen we dit seizoen weer kampioen worden, zodat we volgend seizoen kunnen terugkeren op dit podium. Dat is ons doel", aldus de trainer van APOEL.

Donis vond dat APOEL nog wel aardig meedeed tegen Ajax, maar zag dat het verzet van zijn ploeg gebroken was toen de Amsterdammers de openingstreffer maakten. "Er was een aantal cruciale momenten, vooral toen de benen van onze tegenstander wat vermoeid raakten. We slaagden erin om ze een tijdje op de nul te houden, maar toen ze aan het einde van de eerste helft scoorden verdween onze mentale kracht een beetje."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen