Stegeman: "Op goede manier omgaan met complimenten"

11 december 2014, 13:12

Heracles Almelo trapt vrijdagavond het eredivisieweekend af, met een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. De Almeloërs zijn de laatste tijd behoorlijk op dreef en coach John Stegeman hoopt dat dit nog lang zo zal blijven. Hij wil wel dat zijn ploeg met beide benen op de grond blijft staan. "Iedereen tilt ons nu op het paard en ik snap dat het fijn is om complimenten een aandacht te krijgen, maar daar moeten we wel op de goede manier mee omgaan."

Ondanks de sterke recente prestaties en het bereiken van de veilige haven wil Stegeman zich absoluut nog niet rijk rekenen. "We staan nu vijftiende, maar alles staat nog heel dicht bij elkaar. Het is dus nog heel broos allemaal", zegt de coach van Heracles op de clubwebsite. "We hebben de laatste tijd een stap gemaakt en dat is echt heel knap, maar nu komt misschien wel de moeilijkste en belangrijkste wedstrijd van het seizoen."

Stegeman weet dat het verwachtingspatroon anders is, door de goede serie. "Hoe gaan de jongens daar mee om? Hoe gaan we om met alle positieve publiciteit? Zijn we echte kerels met z'n allen? Daar ben ik wel benieuwd naar. FC Dordrecht is een moeilijke tegenstander, ik heb veel respect voor die ploeg. Ze geven negentig minuten lang gas en geven nooit op. Ze zijn tegen PSV iets anders gaan voetballen, ik ben benieuwd hoe ze hier gaan spelen", aldus de keuzeheer van de Heraclieden.

Stegeman kan tegen Dordrecht niet beschikken over Mark Engberink (hamstring), Bart Schenkeveld (knie) en Simon Cziommer (kuit).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen