Koeman wil goede gevoel weer te pakken krijgen

11 december 2014, 16:03

Na een indrukwekkende seizoensstart wist Ronald Koeman de afgelopen vier wedstrijden niet meer te winnen met Southampton. De Nederlandse manager hoopt dat zijn ploeg het goede gevoel weer te pakken zal krijgen, door de wedstrijd van komende zaterdag tegen Burnley in een overwinning om te zetten. Komende dinsdag willen The Saints ten koste van Sheffield United naar de laatste vier gaan in de Capital One Cup.

"We gaan proberen om het goede gevoel van winnen weer terug te krijgen. We zullen hard moeten werken om ons optimaal voor te bereiden op deze wedstrijden", zegt Koeman op de website van Southampton. We zitten niet in de situatie dat we al aan de wedstrijd van dinsdag kunnen denken, aangezien we ons eerst op zaterdag moeten focussen", aldus de Nederlander.

Koeman geeft aan dat Toby Alderweireld meereist naar Burnley. "Hij zal fit zijn voor het duel van zaterdag", aldus de trainer, die ook positief is over het herstel van de geblesseerde aanvoerder Morgan Schneiderlin. "Morgan is een twijfelgeval voor zaterdag, maar hoopt op dinsdag weer fit te zijn. We moeten het afwachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen