Willem II wil Armenteros behouden: "Wordt wel moeilijk"

11 december 2014, 16:17

Samuel Armenteros is dit seizoen bij Willem II weer helemaal tot bloei gekomen. De aanvaller scoort de afgelopen tijd aan de lopende band in de Eredivisie en dat zorgt ervoor dat de Tricolores de Zweed met Cubaanse roots graag op permanente basis willen vastleggen. "Het wordt moeilijk hem te behouden, maar we gaan het proberen."

Willem II huurt Armenteros momenteel van Anderlecht. De aanvaller, in het verleden actief voor  Heracles Almelo en Feyenoord,  maakte dit seizoen al acht doelpunten voor de Tilburgse promovendus. "Hij verbaast ons op de training ook vaak", zegt trainer Jurgen Streppel tegen Omroep Brabant. "Dan doet hij dingen die anderen niet kunnen. Echt een geweldige spits. De chemie met het elftal wordt ook steeds beter. Laten we hopen dat hij ook volgend seizoen hier te bewonderen is. Dat wordt moeilijk, maar we hebben wel vaker mooie dingen laten zien. Waarom nu dan niet?", vraagt de coach zich af.

De Tilburgers zijn bezig aan een prima seizoen en achten het derhalve niet nodig om in de winteronderbreking de transfermarkt op te gaan. "Al kan het in de voetballerij raar lopen", aldus Streppel. "Maar als er niets verdwijnt, is de kans heel groot dat er ook niets gehaald wordt. Gelukkig hebben we nu al de luxe van een brede selectie", glimlacht de keuzeheer van Willem II.

Komende zaterdag kruist Willem II de degens met PEC Zwolle, in de laatste thuiswedstrijd van het jaar 2014. De bekerwinnaar is de nummer vijf van de ranglijst. "Toch willen wij graag van PEC Zwolle winnen. We treffen een geweldige tegenstander, die een aantal jaar voorsprong heeft op Willem II. Hoe ze dat gedaan hebben, is erg knap. Misschien zijn we wel vergelijkbaar. Ik denk dat het wederom een leuke en open wedstrijd gaat worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen