Feyenoord-debutant geniet: "Bijna één grote rondo"

12 december 2014, 08:09

Lucas Woudenberg kan terugkijken op een uitstekend debuut voor Feyenoord. Met de linksback in de ploeg wonnen de Rotterdammers met 0-3 van Standard Luik. Woudenberg, de vervanger van Miquel Nelom, genoot met volle teugen van zijn eerste optreden in de hoofdmacht.

"Mooier kan niet", zegt de blonde linksback, vorig seizoen op huurbasis actief voor Excelsior, op de website van zijn club over zijn debuut. "Vanaf het begin ging het hartstikke lekker. We vonden steeds de voetballende oplossing en konden daardoor het balletje rond laten gaan, ondanks het slechte veld. Na de 0-2 van Jean-Paul Boëtius werd het bijna één grote rondo, ik stond te genieten in het veld", glundert de verdediger.

Het geduld van Woudenberg werd met zijn debuut beloond, want twee jaar geleden mocht hij al voor het eerst meetrainen met de A-selectie. "Ik heb er even op moeten wachten, de ene jeugdspeler debuteert nu eenmaal sneller dan de ander, maar daarom is het extra mooi dat het vanavond mijn beurt was, terwijl Wessel er even later ook in kwam. Mooi dat met ons opnieuw twee spelers uit de eigen jeugd debuteren in het eerste."

Wessel Dammers kwam in de tweede helft als invaller in de ploeg, voor Terence Kongolo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen