Excelsior geeft ADO-huurling Gouriye kans in Den Haag

12 december 2014, 14:14

Voor het eerst dit seizoen verschijnt Ninos Gouriye zaterdag in de basis bij Excelsior. De aanvaller mag starten in de wedstrijd tegen ADO Den Haag, uitgerekend de club die hem verhuurd heeft aan de Kralingers.

"Het is mijn eerste basisplaats dit seizoen in de Eredivisie", zegt Gouriye op de clubsite. "Daar kijk ik uiteraard erg naar uit en niet speciaal omdat het tegen ADO Den Haag is. Voor mij is elke wedstrijd hetzelfde, tegen wie we ook spelen. Ik wil altijd mijn best doen en het maximale er uithalen. We moeten morgen gebruikmaken van de kwaliteiten die wij hebben en dan ben ik ervan overtuigd dat we het ADO heel lastig kunnen maken."

"Dat we tegen ADO spelen is natuurlijk niet de hoofdreden dat Ninos speelt, maar voor hem is dat wel leuk", vult trainer Marinus Dijkhuizen, die vrijdag zijn contract met twee jaar verlengde, aan. "Het belangrijkste is dat hij de laatste weken goed bezig is. Hij heeft laten zien dat hij er klaar voor is." De coach verwacht een zwaar duel. "ADO heeft veel duelkracht en is fysiek sterk. Bovendien ligt de druk meer bij hen, want zij staan met de huidige zestiende plaats in de Eredivisie zeker niet waar ze willen staan. Gezien het programma en het feit dat het bijna winterstop is, willen wij natuurlijk ook graag een goed resultaat behalen om boven de streep te blijven

Khalid Karami, Daryl van Mieghem, Tom van Weert en Kevin van Diermen ontbreken bij Excelsior.

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

Manchester City - Real Madrid: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen