Van Gaal mist Di Maria: "Maar het gaat beter dan ooit"

12 december 2014, 18:53

Voor Louis van Gaal staat komende zondag een kraker van jewelste op het programma. De Nederlandse manager neemt het met Manchester United op tegen Liverpool. In aanloop naar het mooie affiche heeft de oefenmeester bevestigt dat de met blessures kampende Angel Di Maria en Chris Smalling niet inzetbaar zullen zijn.

Hoewel het treffen met Liverpool te vroeg komt voor het tweetal, boeken de spelers volgens Van Gaal wel progressie in hun herstel. Di Maria loopt rond met hamstringklachten, Smalling hield aan het duel met Southampton van afgelopen maandag een lichte blessure over en zal nog twee weken niet beschikbaar zijn.

Luke Shaw en Daley Blind zijn ook nog absent wegens fysiek malheur. Phili Jones en Rafael zijn weer dicht bij hun rentree. "Zoals ik afgelopen week al zei: we zien licht aan het einde van de tunnel. Ik denk dat eind december nog maar drie of vier blessures zullen hebben. Het gaat dus beter dan ooit!", sprak de Van Gaal ironisch. De manager krijgt de afgelopen tijd kritiek op zijn trainingsmethoden, aangezien de ziekenboog steeds zo vol is.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen