Twintig op een rij voor Real Madrid na nieuwe zege

12 december 2014, 22:36

Real Madrid heeft vrijdagavond haar twintigste achtereenvolgende overwinning in officiële wedstrijden geboekt. De Koninklijke zegevierde met 1-4 bij UD Almeria, waardoor de voorsprong op concurrent FC Barcelona weer vijf punten is geworden. De Catalanen hebben nog een wel een wedstrijd tegoed, ze spelen zaterdag tegen Getafe.

De uitwedstrijd tegen Almeria was amper begonnen of Toni Kroos raakte al het houtwerk, met een van richting veranderde volley. Even later wist Isco het net wel te vinden namens de Madrilenen. Met een prachtige boogbal in de verre hoek zorgde hij voor een 1-0 voorsprong. Verza bracht de laagvlieger vijf minuten voor rust langszij met een fraaie pegel, maar lang kon de thuisploeg hier niet van genieten. Gareth Bale knikte Real Madrid naar een 1-2 ruststand.

In de tweede helft leek Real Madrid het zichzelf onnodig lastig te maken, toen het een strafschop weggaf. Deze was echter niet besteed aan Verza, die eerder in de wedstrijd nog op schitterende wijze wist te scoren. Real-goalie Iker Casillas keerde de penalty. Cristiano Ronaldo gooide de wedstrijd in de laatste tien minuten in het slot. De Portugese superster zette zijn naam tot twee keer toe op het scoreformulier, waardoor zijn seizoenstotaal na vijftien speelronden alweer op 25 (!) staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen