Teleurstelling bij Heracles: "Niet denken dat we Barcelona zijn"

13 december 2014, 10:06

Heracles Almelo was de afgelopen weken bezig aan een indrukwekkende inhaalrace in de Eredivisie, nadat de eerste zeven competitiewedstrijden verloren gingen. Vrijdagavond kreeg de ploeg hekkensluiter FC Dordrecht echter niet op de knieën, waardoor het naliet op gelijke hoogte te komen met Vitesse en sc Heerenveen. Trainer John Stegeman is niet te spreken over het 1-1 gelijkspel.

"Ik doe mijn best een positieve draai te geven aan deze nabespreking, maar het was een slechte wedstrijd", begint de coach zijn relaas tegen TwenteSport. "We hebben het publiek niet vermaakt, we hebben onszelf niet vermaakt, dus mogen we blij zijn met een punt. Uit de laatste acht, negen wedstrijden hebben we zestien punten gehaald. We moesten vandaag het spel maken, wilden wat sneller druk geven, ook al omdat zij met twee man voorin speelden, maar het mislukte."

De coach was niet te spreken over de houding van zijn manschappen. "We waren een beetje arrogant", vindt hij. "Ik vond het deze week slap en lacherig. We hadden tegen FC Utrecht geluk. Het zat mee, vorige week. Maar de reactie van een aantal spelers daarop hoort niet. Het zal inherent zijn aan een jonge groep. Ik heb me de eerste helft groen en geel geërgerd."

Ook Mike te Wierik, die na het uitvallen van Mark-Jan Fledderus de aanvoerdersband droeg, is niet blij. "We moeten niet denken dat we Barcelona zijn. Het was niet goed. We waren totaal niet scherp, wonnen geen duels en lieten de man telkens lopen. Met alle respect, maar als je zo speelt win je geen duels en ook niet van Dordrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen