Valencia snel klaar met Vallecano, Malaga klopt Celta

13 december 2014, 23:16   Bijgewerkt: 13 december 2014, 23:54

Valencia houdt de vierde plaats in La Liga in het vizier. De formatie van coach Nuno Espírito Santo boekte zaterdag op het eigen Mestalla een probleemloze overwinning op Rayo Vallecano. De middenmoter uit Madrid werd met 3-0 verslagen.

De eindstand stond al bij rust op het scorebord. Sofiane Feghouli kopte in de dertiende minuut de 1-0 tegen de touwen. Ruim twintig minuten later nam de Algerijn ook de 2-0 voor zijn rekening. Hij scoorde in de rebound na een hoekschop. Kort daarna tekende Pablo Piatti voor de 3-0. De Argentijn troefde twee Rayo Vallecano-verdedigers af op snelheid en bekroonde zijn solo met een doelpunt. Valencia-speler André Gomes incasseerde in de 71ste minuut zijn tweede gele kaart van de wedstrijd, desondanks kwam het scorebord niet meer in beweging.

Valencia komt door de winst op 28 punten. Dat is er één minder dan nummer vier Sevilla FC, al speelt de Europa League-houder zondag nog wel voor eigen publiek tegen Eibar. Nummer zes Malaga CF hield het verschil met Valencia beperkt tot één punt. De Andalusiërs wonnen later op de avond in het eigen Estadio La Rosaleda met 1-0 van Celta de Vigo. Samuel maakte in de 21ste minuut met het hoofd het winnende doelpunt, na een voorzet van Roque Santa Cruz.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen