Knappe comeback levert ADO Den Haag punt op

13 december 2014, 22:04   Bijgewerkt: 13 december 2014, 22:11

De wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie tussen ADO Den Haag en Excelsior heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. In een vermakelijke wedstrijd zaten de bezoekers al snel op rozen maar de thuisploeg sleepte na een knappe comeback alsnog een punt uit het vuur: 2-2. Luigi Bruins en Ninos Gouriye brachten Excelsior op voorsprong. Mike van Duinen en Gianni Zuiverloon gaven de Haagse herrijzenis gestalte.

De puntendeling tussen ADO Den Haag en Excelsior was terecht. De bezoekers speelden behoudend, in de wetenschap dat de ploeg in de laatste twee duels maar liefst tien doelpunten om de oren kreeg. De thuisploeg moest vanavond winnen om uit de gevarenzone te geraken maar wist met de geboden ruimte totaal geen raad. Er zat geen lijn in het spel van ADO Den Haag maar het toevalsvoetbal leverde uiteindelijk wel een puntje op.

Na de theepauze golfde het spel op en neer en kon de wedstrijd beide kanten opvallen. Zuiverloon, de beste man aan de kant van ADO Den Haag, nam Gino Coutinho enkele malen onder vuur maar de doelman van Excelsior gaf geen krimp. Aan de andere kant kreeg Gouriye de grootste mogelijkheid van de tweede helft. Na een slippertje van Vito Wormgoor stond de aanvaller oog-in-oog met Martin Hansen maar de Deense doelman hield zijn ploeg met een prima redding op de been. Ook in het 'Haags kwartiertje' werd er niet meer gescoord waardoor beide ploegen genoegen moesten nemen met een punt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen