Hellemons: "We moeten dit snel vergeten en verder gaan"

14 december 2014, 08:00

NAC Breda dacht voort te borduren op de manier waarop vorige week met 0-1 werd gewonnen bij SC Cambuur, maar had dit weekend geen succes. In het eigen Rat Verlegh Stadion werd zaterdag met 0-2 verloren van SC Heerenveen.

"Vorige week tegen Cambuur hebben we een goed resultaat gehaald. Op een goede manier, met compact verdedigen. Dat was prima", zegt coach Eric Hellemons op de clubwebsite. "Deze week zijn we daar mee verder gegaan, hebben we goed getraind en de jongens voorbereid op waar de ruimtes komen te liggen, zowel in balbezit als balverlies. Dat hebben we niet goed uitgevoerd, zeker niet in de teamfunctie verdedigen. We waren vaak niet op tijd in de duels. De eerste goal krijg je dan te makkelijk tegen en dan loop je weer achter de feiten aan. We zitten in een fase waarin je er dan moeilijk bovenop komt."

"In de rust hebben we een wissel toegepast om aanvallend meer te kunnen creëren. We zijn drie of vier keer gevaarlijk geweest, dat is te weinig en moet beter", beseft Hellemons. "Ook verdedigend moet het scherper. Vorige week kwamen we terug met een goed gevoel, dan is dit een domper. We moeten dit snel vergeten en verder gaan. Donderdag moeten we naar Excelsior (beker, red.) en zondag komt Feyenoord op bezoek."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen