Southampton blameert zich; Chelsea maakt geen fout

16 december 2014, 23:03   Bijgewerkt: 17 december 2014, 00:12

Southampton is het spoor nu helemaal bijster. In de kwartfinale van de League Cup verloor de formatie van trainer Ronald Koeman dinsdag teleurstellend van het bescheiden Sheffield United, uitkomend in de derde Engelse divisie.

Marc McNulty maakte op Bramall Lane in Sheffield het enige doelpunt, waardoor Koeman al voor de vijfde keer op rij verloor met The Saints. Koeman gunde Graziano Pellè en Dusan Tadic rust. Dat bleek achteraf geen beste beslissing. Bij Sheffield zat Michael Higdon (ex-NEC) de hele wedstrijd op de bank.

Chelsea maakte daarentegen geen fout. The Blues rekenden af met het Derby County van oud-FC Twente-trainer Steve McClaren. Eden Hazard, Filipe Luis en André Schürrle zorgden voor de doelpunten aan Chelsea-zijde. Bij het thuisspelende Derby kwam alleen Craig Bryson tot scoren (1-2).

Derby eindigde het duel met tien man, na rood voor Jake Buxton. Smet op de zege was voor Chelsea het uitvallen van Kurt Zouma. De verdediger moest op een stretcher het veld verlaten na in botsing te zijn gekomen met zijn eigen doelman Petr Cech.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen