De Kamps akkoord met voorwaardelijke schorsing

Ger
17 december 2014, 11:59

Joeri de Kamps legt zich neer bij het schikkingsvoorstel van één wedstrijd voorwaardelijke schorsing. De middenvelder van NAC Breda heeft die straf gekregen vanwege zijn stevige kritiek na de verloren thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen. De aanklager verwijt De Kamps 'het op verbale wijze in diskrediet brengen van de arbitrage''. Hij heeft een proeftijd van een jaar gekregen.

De Kamps incasserde afgelopen zaterdag al zijn negende gele kaart van het seizoen. "Scheidsrechters zien van tevoren ook de statistieken", zei hij na afloop tegen het AD. "Ze letten extra op mij en Joey van den Berg. Dat vind ik slecht. Als scheidsrechter hoor je blanco een wedstrijd in te gaan. Vandaag (zaterdag, red.) had ik geen kaart verdiend. Maar ja, je weet wat voor eikels het zijn. Er staat De Kamps op mijn shirt en dan ben ik weer de pineut."

Lucas Bijker staat één wedstrijd aan de kant bij SC Cambuur. De verdediger kreeg dinsdag in het bekertreffen met Heracles Almelo een directe rode kaart voor het onderuit trekken van de doorgebroken Thomas Bruns. Door de schorsing mist Bijker zaterdag het thuisduel met PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen