Booy: "Go Ahead moet niet de kalkoen zijn voor PSV"

19 december 2014, 18:16

Dat PSV in vorm is, daarover bestaat geen enkele twijfel. Binnen enkele dagen won de koploper de topwedstrijden tegen FC Twente (2-0) en Feyenoord (4-3). Toch reist Go Ahead Eagles zaterdag niet met angst en beven af naar het Philips Stadion. De ploeg uit Deventer wil zijn huid zo duur mogelijk verkopen.

"Om daar met berusting naartoe te gaan, is geen optie. Wij moeten het PSV zo moeilijk mogelijk maken. Eerste voorwaarde is dat wij zelf goed zijn en als zij, met hun kwaliteiten, dan een mindere dag hebben: wie weet. We moeten strijdbaar zijn. Go Ahead Eagles moet niet de kalkoen voor PSV zijn", aldus coach Foeke Booy op de website van zijn club. Hij hoopt dat zijn team lang in de wedstrijd blijft. "PSV moet geen snelle goal maken, want dan komen zij in hun kracht. Daar ligt een heel mooie uitdaging. En wij krijgen altijd kansen. Altijd."

Jop van der Linden (hersenschudding), Sjoerd Overgoor (hamstring) en Lesly de Sa (rug) zitten niet bij de wedstrijdselectie. "Ik heb besloten om geen enkel twijfelgeval mee te nemen. De wedstrijd zal, op zich, al zwaar genoeg zijn. Dan wil ik alleen spelers ter beschikking hebben zonder enige twijfel over hun fitheid."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen