Brandts baalt van vertrek Koolwijk: "Hoop dat hij blijft"

19 december 2014 – De selectie van FC Dordrecht blonk al niet uit in kwaliteit, maar vanaf januari heeft coach Ernie Brandts weer één speler met ervaring in de Eredivisie minder. Ryan Koolwijk liet onlangs weten dat hij gebruik wil maken van een clausule in zijn contract, die hem in staat stelt om in de winterstop te vertrekken.

Brandts baalt van het naderende vertrek van Koolwijk en hoopt dat de oud-speler van onder meer NEC en Excelsior nog van gedachten verandert. "We willen graag goede spelers behouden en Koolwijk is een goede speler. Ik hoop dat hij blijft", zegt hij bij RTV Rijnmond. Koolwijk is echter onvermurwbaar. "Zaterdag speel ik mijn laatste wedstrijd als ik kan starten, want ik heb nog een beetje last van mijn rug." Waar zijn toekomst ligt, weet de middenvelder niet. "Er is interesse vanuit het binnen- en buitenland, dus ik hoop op iets moois."

Koolwijk tekende half september bij FC Dordrecht, nadat hij enkele maanden zonder club gezeten had. Met zijn vorige club, NEC, degradeerde de 29-jarige middenvelder vorig seizoen uit de Eredivisie.

Eredivisie

gerelateerd