Mourinho: "Bojan bezorgde me bijna hartaanval"

19 december 2014, 20:06

Chelsea zet zijn jacht op het kampioenschap in de Premier League maandag voort met een uitwedstrijd tegen Stoke City. In het Brittania Stadium stuit coach José Mourinho van Chelsea op een oude bekende, want Bojan Krkic speelt sinds deze zomer voor Stoke. En Bojan bezorgde Mourinho in 2010 bijna een nachtmerrie.

"Bojan is de enige speler die me bijna een hartaanval bezorgde", zegt Mourinho over de Spaanse aanvaller, die vorig seizoen op huurbasis voor Ajax speelde. "In de laatste minuut van de halve finale van de Champions League in 2010 scoorde hij in de laatste minuut namens FC Barcelona, tegen Inter. Dat was een geweldig doelpunt. Maar toen ik naar de grensrechter keek, zag ik dat het buitenspel was", herinnert Mourinho, destijds trainer van Inter, zich nog goed. Omdat de goal van Bojan geannuleerd werd, ging Inter door naar de CL-finale. Daarin wonnen de mannen van Mourinho later van het Bayern München van coach Louis van Gaal.

"Los van dat ene moment in 2010 is Bojan een heel goede aanvaller", vulde Mourinho nog aan. "Het is nooit eenvoudig voor een spits om je aan te passen aan de Premier League, maar hij doet het goed."

De 24-jarige Bojan scoorde dit seizoen twee keer namens Stoke City in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen