sc Heerenveen kan thuis ook niet van ADO winnen

19 december 2014, 22:03   Bijgewerkt: 19 december 2014, 22:28

Sc Heerenveen is er niet in geslaagd om in eigen huis van ADO Den Haag te winnen. In een bijzonder matige vertoning kwamen beide ploegen in het Abe Lenstra Stadion niet tot scoren. Na de 0-0 tegen ADO is Heerenveen nu al vier thuiswedstrijden op een rij zonder overwinning.

Sc Heerenveen tegen ADO Den Haag was het duel tussen de topscorers van de Eredivisie. Zowel Mark Uth als Michiel Kramer had voor het duel elf doelpunten gemaakt. De spitsen kregen in de eerste helft geen enkele kans om dat aantal op te hogen. Het eerste bedrijf dat werd gekenmerkt door slordigheden.

In de tweede helft leek er aanvankelijk wat vuur in de wedstrijd te komen. ADO leek meer op de aanval te gaan spelen. De bezoekers werden eigenlijk nooit echt gevaarlijk en ook de ploeg van trainer Dwight Lodeweges was niet in staat om grote kansen te creëren.

Met dit punt schieten beide ploegen weinig op. Heerenveen blijft negende staan en kan zaterdag en zondag nog zakken op de ranglijst. ADO blijft zestiende en lijkt dit seizoen te moeten strijden tegen degradatie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen