Van der Hoorn in de wolken: "Ook wel een keer leuk"

22 december 2014, 00:08

Mike van der Hoorn was zondag helemaal in zijn nopjes met zijn belangrijke doelpunt tegen Excelsior. Mede door de treffer van de invaller versloeg Ajax de Kralingers met 2-0.

Van der Hoorn was afgelopen jaar meermaals de schlemiel in Amsterdam, maar stond zondag eens positief in de schijnwerpers. "Dit is ook wel een keer leuk. Natuurlijk was dit voor mij een heerlijk moment, maar vooral bij de buitenwacht speelt dat een rol. Al is het mooi om een keer complimenten te krijgen. Iedereen kent mijn situatie: ik speel normaal gesproken niet en dat is altijd lastig'', aldus Van der Hoorn voor de camera van FOX Sports.

Ajax had het lang moeilijk tegen Excelsior, totdat Van der Hoorn in de 83e minuut als pinchhitter de bevrijdende 1-0 had binnengeschoten. "Het doelpunt kwam ons vooral als team goed uit. Iedereen was zó blij. We wilden dit duel gewoon graag winnen. We kwamen er gewoon niet doorheen. Ineens viel toen die bal voor mijn voeten. Volgens mij schoot ik hem er netjes met mijn binnenkant in.''

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen