Conboy: "Als er mooie club komt, sta ik daarvoor open"

22 december 2014, 16:08

Met NEC ligt hij op koers voor het kampioenschap in de Jupiler League, maar Kevin Conboy kan niet met zekerheid zeggen of hij na de winterstop ook nog in Nijmegen voetbalt. De Deense verdediger sluit een winterse transfer in gesprek met Omroep Gelderland niet uit, al acht hij de kans op een vertrek niet heel groot.

"Geen idee, maar ik denk van niet", antwoordt de 27-jarige Conboy op de vraag of de wedstrijd van afgelopen zondag tegen MVV (4-1) zijn laatste was in Nijmeegse dienst. "Maar als er een mooie club komt, dan sta ik daarvoor open. Maar ik bepaal dat niet alleen. De club heeft ook wat te zeggen. Ik heb nog een contract voor een half jaar. Ik ga nu terug naar Denemarken om lekker door te brengen met familie en vrienden."

Conboy staat al sinds de zomer van 2011 onder contract bij NEC en degradeerde dit jaar met de club uit de Eredivisie. "Het was een raar jaar. Eerst één van de zwartste jaren in de historie van Nijmegen met de degradatie. Maar nu hebben we vijftig punten na negentien wedstrijden, we zitten weer op het goede spoor."

In de Jupiler League heeft NEC zes punten voorsprong op titelconcurrent Roda JC Kerkrade.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen