Mata wil jaar 'op best mogelijke manier' afsluiten

22 december 2014, 17:49

Terwijl de voetballers in de meeste Europese landen genieten van een winterstop, wacht die in Engeland juist een heel drukke periode. Voor de jaarwisseling staan er nog twee volledige speelrondes in de Premier League op het programma. Manchester United-speler Juan Mata wil beide wedstrijden in drie punten omzetten.

Manchester United krijgt op Boxing Day visite van Newcastle United, twee dagen later gaat de ploeg van manager Louis van Gaal op bezoek bij Tottenham Hotspur. "Het is ons doel om het jaar op de best mogelijke manier af te sluiten, dus met twee overwinningen", zegt Mata op de officiële website van Manchester United.

Afgelopen weekend bleef Manchester United tegen Aston Villa, na zes opeenvolgende zeges, steken op 1-1. Mata: "Het was een ingewikkelde wedstrijd. Het bezoek aan Villa Park is voor elke club moeilijk. Niettemin moet United altijd en overal voor de winst gaan."

In tegenstelling tot Van Gaal vindt Mata het geen probleem om met kerst te voetballen. "Er hangt dan een speciale sfeer in de stadions, met name op Boxing Day. Ik ben er zeker van dat Old Trafford dan vol zal zitten met kinderen", vervolgt de Spanjaard. "Dit is zonder twijfel één van de meest speciale wedstrijden van het seizoen, het staat symbool voor de Premier League. We gaan ons best doen om er een prachtige dag van te maken, door te winnen van Newcastle."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen