FC Utrecht haalt Franse jeugdinternational Haller

Ger
24 december 2014, 11:21

FC Utrecht heeft zich versterkt met de Franse jeugdinternational Sébastien Haller. De spits komt de rest van het seizoen op huurbasis over van Auxerre. De Domstedelingen hebben ook een optie tot koop bedongen op Haller. FC Utrecht zocht een aanvallende versterking omdat de geblesseerde Ruud Boymans tot maart uit de roulatie is.

Haller (20) kijkt uit naar het avontuur in Nederland. "Ik heb een aantal dagen doorgebracht in Utrecht en ben aangenaam verrast door de club en de stad. Het stadion van en de infrastructuur bij FC Utrecht hebben indruk op mij gemaakt. Evenals de professionaliteit van de mensen bij de club", aldus de spits op de clubwebsite. "Ik kijk ernaar uit om in dit mooie stadion te gaan spelen, voor alle fanatieke fans. De gesprekken die ik had met de trainer en de staf hebben de doorslag gegeven om voor FC Utrecht te kiezen."

Algemeen directeur Wilco van Schaik toont zich zeer tevreden over de komst van Haller. "Met minimale middelen halen we weer een talentvolle speler. Een jeugdinternational nota bene van een groot voetballand. Iedereen krijgt bij ons die ondernemingsgeest die we graag willen zien. Daar geniet ik van. Dit is een investering die zich op zeker gaat uitbetalen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen