Torres terug naar Atlético, Milan heeft Cerci binnen

27 december 2014, 21:08

Na 7,5 jaar keert Fernando Torres terug bij Atlético Madrid. De 30-jarige aanvaller verruilt AC Milan voor zijn oude liefde Atlético Madrid. Als onderdeel van de transfer bewandelt Alessio Cerci de omgekeerde weg, de Italiaanse international komt vanaf januari uit voor AC Milan.

De transfers van Torres en Cerci zijn zaterdag officieel bevestigd door Milan Channel, het tv-kanaal van de club. Vlak voor Kerstmis werd al duidelijk dat de onderhandelingen tussen Atlético Madrid en Milan zich in een vergevorderd stadium bevonden. Beide spelers worden voor anderhalf jaar verhuurd aan hun nieuwe club, wat betekent dat Torres en Cerci tot de zomer van 2016 voor respectievelijk Atlético en Milan spelen.

Torres kwam afgelopen zomer naar AC Milan, dat de Spaanse spits voor twee jaar huurde van Chelsea. Deze huurovereenkomst wordt nu overgenomen door Atlético. De spits is afkomstig uit de jeugd van Atlético en speelde tussen 2001 en 2007 in de hoofdmacht van de club uit Madrid. Via Liverpool kwam hij vervolgens bij Chelsea terecht, waar de aanvaller niet slaagde. Ook bij AC Milan kende hij een ongelukkig verblijf.

De 27-jarige Cerci speelde ook pas een half jaar voor Atlético, hij kwam afgelopen zomer over van Torino. De aanvaller maakte deel uit van de Italiaanse selectie voor het wereldkampioenschap in Brazilië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen