Chelsea verkoopt Torres eerst aan AC Milan

27 december 2014, 21:29   Bijgewerkt: 28 december 2014, 01:16

De huurovereenkomst tussen Chelsea en AC Milan met betrekking tot Fernando Torres wordt per 5 januari van het nieuwe jaar omgezet in een permanente deal, zo meldt de Engelse club zaterdag via de officiële kanalen. Daarmee is de terugkeer van de Spaanse aanvaller naar Atlético Madrid een stap dichterbij gekomen.

Afgelopen zomer huurde AC Milan Torres voor een periode van twee jaar van Chelsea. Aanvankelijk leek Atlético Madrid de resterende anderhalf jaar van de huurovereenkomst over te nemen. Als onderdeel van de deal zou Alessio Cerci de Spaans kampioen verruilen voor AC Milan. Milan Channel, het officiële tv-kanaal van i Rossoneri, meldde eerder op de dag dat de omvangrijke deal beklonken is. Die mededeling was echter te voorbarig, maar volgens Italiaanse en Spaanse media zal er wel degelijk spoedig witte rook volgen. Torres en Cerci zouden voor anderhalf jaar worden verhuurd aan hun nieuwe clubs, wat betekent dat zij tot medio 2016 voor respectievelijk Atlético Madrid en AC Milan zullen spelen.

Torres is opgeleid door en doorgebroken bij Atlético Madrid en maakte vervolgens naam bij Liverpool. In januari 2011 stapte de Spaanse aanvaller over naar Chelsea, maar daar presteerde hij weinig. Afgelopen zomer besloot hij zijn geluk te gaan beproeven in Italië bij AC Milan, maar ook dat is geen succes geworden. Bij Atlético hoopt hij zich te herpakken.

Cerci, die vorig seizoen indruk maakte in het shirt van Torino en met Italië mee mocht naar het WK in Brazilië, verhuisde in de zomer naar Atlético. Daar komt de aanvaller echter weinig aan spelen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen